Windows 8 Help?

Found a bug? Can't start a certain map? Report it here (This section is for the maps that are NOT on the unity engine)

Windows 8 Help?

Postby Dan99RZX » Thu Mar 28, 2013 3:29 pm

Whenever I try to launch the old maps I always get a Runtime Error 506

Ive installed Dll files
Ive tried all Compatibility Packs
Ive ran as administrator


But nothing works please help me.
Dan99RZX
Registered User
 
Posts: 3
Joined: Thu Mar 28, 2013 3:27 pm

Re: Windows 8 Help?

Postby LadyPakenham » Thu Mar 28, 2013 10:07 pm

There's one last thing you can try:

1) Open up the "setup.ini" file for the game you're trying to play.

2) Scroll down until you see "postprocessing=1".

3) Change it to "postprocessing=0"

Then also make sure that your compatibility modes are still set to Win7, AND run it as administrator. That way nothing is left to chance.
Image
For more Lokis, Bendytoots Crankydimples and Alex Krillie fanart, please visit my tumblr: http://arbelathewhitehat.tumblr.com/
User avatar
LadyPakenham
Registered User
 
Posts: 994
Joined: Fri Nov 30, 2012 4:43 pm
Location: The Ark

Re: Windows 8 Help?

Postby Dan99RZX » Sat Mar 30, 2013 12:47 pm

Thanks it works for Elementary and Hospice but I have to run it like 3 times but for Mansion it doesn't work.
Dan99RZX
Registered User
 
Posts: 3
Joined: Thu Mar 28, 2013 3:27 pm

Re: Windows 8 Help?

Postby LadyPakenham » Tue Apr 02, 2013 2:14 am

You can also try setting "newblossershaders = 1" to 0, and "dividetexturesize = 0" to 2 or 4.

I'm sorry you're having trouble, though I'm glad you've gotten a couple of maps to work.
Image
For more Lokis, Bendytoots Crankydimples and Alex Krillie fanart, please visit my tumblr: http://arbelathewhitehat.tumblr.com/
User avatar
LadyPakenham
Registered User
 
Posts: 994
Joined: Fri Nov 30, 2012 4:43 pm
Location: The Ark


Return to Bug Reports - Old Maps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron